Het Palet
Home>Nieuws>groep 2

groep 2

donderdag 5 april 2018

We hebben genoten van het paasontbijt, iedereen had lekkere dingen meegenomen. Wij hebben gezellig met de kinderen van groep 1 en groep 8 samen gegeten op het Eiland.
Na het lange Paasweekend zijn we verder gegaan met ons thema ‘lente’. We kijken hoe de moestuintjes groeien en hoe mooi de lentebloemen bloeien. We hebben narcissen, blauwe druifjes en hyacinten in de klas.
Juf Linda is deze hele week bij ons en ook volgende week zal ze er de hele week zijn. Zij geeft ook elke dag les aan een groepje of aan de hele groep.
Volgende week is de letter van de week de ‘V’ van vlinder en is het cijfer van de week al weer nummer 15! Knappe koppen hoor, die kinderen van groep 2. Elke dag herhalen we de letters die we al geleerd hebben. De juffen zijn heel trots. (Een leuk letterspelletje voor op de telefoon is Letterschool. Hier leren de kinderen de letters op de goede manier te schrijven en worden de letters goed uitgesproken.). Samen zoeken naar de letter van de week vinden de kinderen ook heel leuk.