Het Palet
Home>Nieuws>groep 7a

groep 7a

woensdag 14 maart 2018

Hard werken, maar ook tijd om even te chillen!

Groep 7A bewijst elke dag dat ze keihard kunnen werken. Vooral in de ochtend maken we vele kilometers op onze Snappets. Soms vinden we het in de middag nog wel lastig om ons op te laden. Als al het werk af is mogen we daarom een en ander uit de kast pakken. We vinden het heerlijk om met bouwmaterialen aan de slag te gaan. Kapla en Lego zijn favoriet. We kunnen ons ook goed vermaken met een potje dammen of mikado. Op de foto’s kunt u zien hoe dat ongeveer in zijn werk gaat.
De komende tijd gaan we aan de slag met ons werkstuk over een Europees land. We mochten zelf kiezen over welk land het gaat. Janko van Studio Z kwam weer langs om ons te helpen met ons werkstuk. We maken het namelijk niet op papier, maar we maken onze eigen website. In die website laten we aan de lezers zien waarom ze naar dat land moeten gaan. We hebben er enorm veel zin in en we leren het computerprogramma steeds beter kennen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat past goed bij onze creativiteit. Die kunnen we er helemaal in kwijt.
Over een tijdje sturen we misschien wel enkele websites naar u op zodat u zelf kunt zien wat voor moois we hebben gemaakt.

Groetjes en tot de volgende keer! Groetjes van groep 7A.