Het Palet
Home>Nieuws>groep 7a

groep 7a

donderdag 25 januari 2018

Sinds de kerstvakantie is groep 7 gesplitst. In het begin was het wel even wennen zo’n kleine klas. Ook stond er ineens vijf dagen een meester voor de groep. Dat was ook anders dan we gewend waren. De meester is blij dat hij veel tijd kan maken voor elke leerling.
Wat de eerste weken in de nieuwe klas ook veelbewogen maakt zijn de vele cito-toetsen die we nu moeten maken. Iedereen weet dat dit belangrijke toetsen zijn en iedereen zet dus zijn beste beentje voor.
De meester laat ons heel hard werken, maar gelukkig doen we ook vaak een dansje tussendoor. Dat helpt ons om ons weer optimaal te concentreren voor de volgende toets.
Bij de gym komen we juf Marije weer tegen. Daar zijn we heel blij mee. Ook vinden we het fijn dat we onze klasgenoten van 7B zien in de pauzes. Ook juf Yvonne zien we geregeld, want ze is onze directe buurvrouw. Het is fijn dat we af en toe nog even een gezellig praatje kunnen maken.
Vorige week werden we tijdens het voorlezen nog opgeschrokken door een harde klap. Door een felle windvlaag viel zomaar de muur achter de school om.
We gaan nu gauw stoppen met dit bericht, want de volgende toets staat alweer voor ons klaar. Daar gaan we onwijs van genieten!
Groetjes van ons allemaal, groetjes van groep 7A