Het Palet
Home>Nieuws>Kerstviering op Het Palet

Kerstviering op Het Palet

woensdag 28 november 2018

Kerstviering op Het Palet

Donderdag 20 december zullen we weer het Kerstfeest samen vieren op school! Om 17:00 uur is iedereen van harte welkom en zullen de deuren van de hoofdingang open gaan. Het kerstdiner en de kerstviering zullen samen met de leerkrachten worden gehouden en gevierd, hierbij zullen dus geen ouders bij aanwezig zijn. Tijdens het Kerstdiner kunnen de leerlingen genieten van al het lekkere eten dat zij gemaakt hebben.
De groepen 2, 4, 6 en 8 zullen samen de viering houden en de groepen 1, 3, 5 en 7 vieren het ook samen. In deze vieringen zullen alle klassen zelf optreden waarbij bijvoorbeeld toneel wordt gespeeld, een gedicht wordt voorgedragen of een dansje/liedje wordt gedaan. Om 18:45 uur eindigt ons Kerstfeest. We hopen op een hele gezellige avond vol met lekkere hapjes en natuurlijk veel gezelligheid!

Ook de peuters hebben een viering en buffet in hun eigen groep. Zij worden met één van de ouders ook verwacht om 17.00 uur. Rond 18.10 uur is er bij goed weer nog een lichtjestocht buiten, met papa of mama. Dit duurt tot ongeveer 18.40 uur.

Wij nodigen alle ouders hierbij ook uit om te proosten op het nieuwe jaar op 11 januari!

De informatiebrief volgt nog.