Het Palet
Home>Nieuws>Kindcentrum het Palet viert het paasfeest

Kindcentrum het Palet viert het paasfeest

donderdag 13 april 2017

Op donderdag 13 april hadden we een bijzondere dag . Om 8.30 uur hebben we heerlijk samen ontbeten. Ieder van ons had iets mee genomen van thuis, bijvoorbeeld gekookte eieren of een paar plakken kaas. Melk of sinaasappelsap. (Klik op de foto voor meer).
Na dit heerlijke paasontbijt was er de paasviering. Het verdrietige verhaal van Jezus die sterft aan het kruis, maar…. na drie dagen weer opstaat uit de dood.

Een paasfeest zonder eieren zoeken is geen geslaagd Pasen. De ouders van de ouderraad hebben daarom vele eieren verstopt. In elke groep was er een winnaar voor de meest gevonden eieren en een prijs voor diegene die het “gouden” ei vond. Wat werd er enthousiast gezocht. Mooi om te zien.
(Klik op de foto voor meer).

’s Middags is er geknutseld. Bij juf Astrid kon je een boekenlegger weven, bij juf Jorieke en ei van ijzerdraad maken en zo had elke juf een leuk “werkje”.
Om 14.30 uur was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. We wensen iedereen een vrolijk Pasen en we hopen elkaar weer te zien op dinsdag 18 april.

(Klik op de foto voor meer)