Het Palet
Home>Nieuws>koningsspelen

koningsspelen

donderdag 24 mei 2018

Wat een gezellige dag hebben we gehad bij de koningsspelen! We begonnen de dag met een gezond ontbijtje op het Eiland. Nadat we onze buikjes lekker gevuld hadden hebben we heerlijk met elkaar gedanst op Fitlala. Daarna was het tijd om aan de spelletjes te beginnen. Elk groepje kon zelf gaan rondkijken wat ze gingen doen. De kinderen van onze groep waren de ‘leiding’ van een groepje. De meeste kinderen vonden dit erg leuk, sommige vonden het soms ook best lastig om hun groepje goed bij elkaar te houden. Het was een heerlijke ochtend dat we mochten afsluiten met een smakelijk ijsje verzorgd door de OR.

De laatste week voor de vakantie hebben we in het geheim hard gewerkt aan het moederdag cadeau. Brooddegen, verven, inpakken. Alle kinderen waren aan het eind supertrots op hun resultaat!

De komende periode hebben we het met taal over kunst, film en voorstellingen. Elke week zullen we een tafel extra hard gaan oefenen. En natuurlijk veel genieten tijdens het buiten spelen van het lekkere weer!