Het Palet
Home>Nieuws>laatste loodjes

laatste loodjes

woensdag 11 juli 2018

Ook voor groep 7A zit het schooljaar er bijna op. We zijn momenteel bezig met de laatste loodjes. Alle toetsen zitten erop, de rapporten zijn mee naar huis. Het is de hoogste tijd voor vakantie. Ondertussen doen we nog een hoop leuke dingen. Vorige week waren we te gast bij de atletiekvereniging. Daar kregen we les in verspringen, sprinten en hordelopen. Sommigen van ons vonden het zelfs zo leuk dat ze er over nadenken om lid te worden.

Afgelopen donderdag was Raster voor het laatst actief in onze klas. Onder begeleiding van juf Lonneke hebben we heel erg leuke dingen gedaan. Roan, Muhammed en Delano mochten afgelopen donderdag lekkere smoothies maken voor de klas. Een tijdje terug heeft een ander groepje armbandjes gemaakt met daarop goede eigenschappen van elk kind uit de klas. De inbreng van Raster heeft er echt voor gezorgd dat het heel gezellig is in de groep. We zijn juf Lonneke en de andere dames van Raster daarom heel erg dankbaar!

In mei zijn we een weddenschap aangegaan met de bibliotheek. We moesten 80 verschillende opdrachten uitvoeren die in het teken staan van (voor)lezen en kinderboeken. Bij succes krijgen we van de bibliotheek een leuke film en popcorn. Als het ons niet zou lukken, moesten we aan het werk in de nieuwe bieb. Ik kan u gelukkig mededelen dat het ons gelukt is om alle 80 challenges uit te voeren. De bibliotheek mag dus trakteren!

Volgende week woensdag gaan we met een grote groep naar de tropical disco georganiseerd door de Ouderraad. Dan zit het schooljaar er echt op. Voordat het echter zover is heeft de meester nog een verrassing in petto…

Beste allemaal, het was een heel fijn half jaar in groep 7a! Bedankt en een hele fijne vakantie voor iedereen!