Het Palet
Home>Nieuws>Schoolreisje

Schoolreisje

maandag 12 juni 2017

Het is 12 juni en in de vroege ochtend druppelen de leerkrachten een tikkeltje nerveus maar vol enthousiasme de koffiekamer  binnen. Hoe zal het dit jaar gaan? Hebben we de medicijnkoffer wel en hoe laat zouden we ook al weer gaan lunchen. Regen of zonneschijn?

Wat later komen ook de ouders met hun kinderen en de stemming is uitgelaten. De bussen kwamen iets later dan gedacht, maar dat kon de pret niet drukken. Bovendien duurde deze feestdag daardoor alleen maar langer.

KLEUTERS
Na een heerlijke busreis met buschauffeur Wim stapten we in Apeldoorn uit bij Kinderparadijs Malkenschoten. Dat hebben ze daar geweten. Een ware invasie van kinderen en begeleiders met gele shirts kwam het Kinderparadijs binnen wandelen.
In groepjes van 5 of 6 kinderen en begeleider zijn we Malkenschoten gaan ontdekken. En dat….beviel ons goed. Enorme glijbanen, gave schommels, cavia’s aaien, treintje rijden, patat eten en ijskoude limonade drinken.

Ook hebben we 4 ontsnapte geiten helpen terugbrengen naar de hokken.
Om 15.00 uur stond onze bus met buschauffeur Wim weer voor ons klaar. In de bus konden we even uitrusten van al het ravotten en enkele oogjes vielen dicht. Al zingend kwamen we rond de klok van vieren terug aan het Spijkerpad.
We hebben er allemaal heel veel van genoten. Hulpouders en kinderen jullie waren fantastisch  bedankt voor deze leuke dag.

Nieuwe foto’s schoolreisje