Over ons

Welkom bij Het Palet! Een sportieve, gezonde en veelzijdig Kindcentrum in Deventer, in de wijk Tuindorp. Naast aandacht voor taal, rekenen en andere belangrijke schoolvakken, besteden we op school veel aandacht aan positief gedrag, gezondheid en bewegen. Want als je je goed en veilig voelt op school, dan ga je er graag naar toe. En dan leer je ook beter!

Het Palet is meer dan een basisschool. Op onze locatie aan het Spijkerpad bieden wij ook peuterspelen en kinderopvang aan. Daarmee zijn we een volledig Kindcentrum, dat de komende jaren zal uitbreiden met activiteiten en zorg voor kinderen.

Kindcentrum Het Palet is een interconfessioneel kindcentrum. Dit betekent dat we stilstaan bij de christelijke én de katholieke waarden en tradities. Zo vieren we Kerstmis, Pasen en carnaval. Maar ook andere geloven krijgen aandacht in de lessen op school. Respect staat centraal. Wij hebben respect voor alle kinderen en ouders, welk geloof ze ook hebben. En iedereen die respect heeft voor ons geloof, is welkom op ons Kindcentrum.

Het Palet is onderdeel van de stichting Varietas.