Stage bij Kindcentrum Het Palet

Elke jaar staat Kindcentrum Het Palet open voor gemotiveerde, leergierige en nieuwsgierige studenten. Studenten van diverse opleidingen of niveaus zijn welkom. Wij beschikken over benodigde kennis en faciliteiten om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Hierdoor maken wij het voor jou mogelijk om jezelf tot een professional te ontwikkelen. 

Mocht je interesse hebben in een stageplek bij Het Palet of vragen hebben over een stage bij Het Palet? Neem dan contact op met de stage coördinator Kristelien De Roo door haar een mail te sturen op het mail adres: K.deroo@varietas.nl.

Mocht je na het lezen van de site nog vragen hebben over Het Palet? Neem dat gerust contact op door te bellen naar: 0570-606755. 

Leerteams Innovatiecluster Kind en Educatie
Kindcentrum Het Palet is een van de scholen dat meedoet aan het RIF-project. Bij het Innovatiecluster Kind en Educatie project werken verschillende praktijkorganisaties op het gebied van onderwijs, kinderopvang, welzijn, jeugdzorg en jeugdgezondheidszorg intensief samen met onderwijsinstellingen rondom interprofessioneel leren en werken.

Tijdens het Rif-project werk je samen in een leerteam. Dit leerteam bestaat uit studenten van diverse opleidingen. Samen met deze studenten werk en leer je interprofessioneel samen. Met het leerteam ga je een leervraag formuleren wat speelt binnen de school, rondom de wijk of bij ouders waarbij het kind altijd centraal staat. Voor deze leervraag ga je een oplossing bedenken en deze vervolgens uitvoeren waarbij ieder zijn kracht van de opleiding inzet om zo interprofessioneel samen te werken. 

Interprofessioneel werken in een leerteam geeft jou een mooie mogelijkheid om domein overstijgend samen te werken met studenten van mbo en hbo vanuit verschillende opleidingen. Zo leer je om ook vanuit andere invalshoeken (onderwijs, kinderopvang, jeugdzorg en welzijn) naar het kind te kijken en kom je tot vernieuwende inzichten. Een waardevolle toevoeging op je cv.  

Het RIF-project richt zich vooral op de regio Zwolle en omgeving. De deelnemende onderwijsinstellingen zijn Landstede MBO, mbo Menso Alting Zwolle, Deltion College, Hogeschool KPZ, Hogeschool Viaa en Hogeschool Windesheim.