Het Palet
Home>Nieuws>Kleding

Kleding

woensdag 3 april 2019

We werken al een poos over het thema kleding en we hebben al veel geleerd. Bijvoorbeeld dat sommige mensen uniformen dragen op hun werk en dat mensen uit andere landen allerlei verschillende kleding dragen. Professor ‘ik weet alles’ kwam gave proefjes met ons doen met ballonnen en gekleurde snoepjes.
We hebben gekeken naar patronen op onze kleding en we hebben zelf een shirt ontworpen. Eerst op papier en later met textielstiften op een t shirt. We laten onze werkjes graag aan jullie zien tijdens de afsluiting van IPC dinsdag.

Op 1 april zaten er heel veel kinderen in de klas met een muts op hun hoofd. Was dit echt voor een belangrijk onderzoek? Nee, het was een 1 april-grapje, haha.
|
Dinsdag ging het alarm af, gelukkig was het maar een brandoefening, alle kinderen deden perfect wat we hadden afgesproken. We zijn heel blij dat het zo goed ging en heel trots op hoe goed alle kinderen konden luisteren! Als beloning hebben we heerlijk onze broodjes buiten in de zon gegeten.

Vanaf deze week komt Faytdjana elke woensdag wennen in groep 1. Welkom, we hopen dat je je snel thuis voelt in de groep. Maandag start onze nieuwe stagiaire. Juf Seray komt elke maandag en woensdag bij ons in de klas, ook van harte welkom.

Woensdag starten we met het thema ‘Lente’, we gaan kijken naar wat er bij de lente hoort. Als het goed is komen er ook echte dieren in ons aquarium, kom snel een kijkje nemen in groep 1.