Het Palet
Home>Nieuws>Sinterklaas

Sinterklaas

vrijdag 17 november 2017

Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten zullen ook dit jaar weer een bezoek brengen aan Kindcentrum het Palet. Zij hebben ons al laten weten dat de kinderen (peuters en de groepen 1 t/m 8) op dinsdag 28 november hun schoen op school mogen zetten. Vergeet dus niet om die dag een extra schoen mee te
nemen.

Dinsdag 5 december heeft Sinterklaas een drukke dag. Hij komt in de middag bij ons op school. De kinderen (groepen 1 t/m 8) mogen die dag om 10:00 uur beginnen. Voor de peuters geldt de standaard schooltijd. Mocht dit problemen geven met opvang, dan zijn de kinderen uiteraard welkom vanaf 8:30 uur. Wilt u daar gebruik van maken, dan graag even doorgeven aan de leerkracht(en) van uw kind(eren). De kinderen uit de groepen 1 t/m 8 zijn om 14:00 uur vrij.

In de ochtend starten alle kinderen in hun eigen klas. De bovenbouw start dan met de surprises. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 besteden €5,- aan een cadeautje. Zij leveren het bonnetje in bij hun leerkracht.
De kinderen maken een leuke surprise, ter inspiratie worden hobby’s en wensen aangegeven op het lootje. Daarnaast schrijven zij een leuk gedicht/versje van minimaal 5 regels.

In de middag komen de Sint en zijn pieten op bezoek bij de groepen 1 t/m 4. Zij vieren dit met hun eigen leerkracht. Om de kinderen van een leuk cadeautje te kunnen voorzien, is uw bijdrage noodzakelijk. Wij vragen u daarom om uiterlijk 20 november €5 (per kind) in te leveren bij de leerkracht(en) van uw kind(eren).