Het Palet
Home>Nieuws>sportdag

sportdag

donderdag 24 mei 2018

De vakantie was nog maar net voorbij of we hadden alweer een hele actieve sportdag op het programma staan. In ons gele tenue fietsten we naar de atletiekbaan. We konden heel gezellig samen met groep 7B beginnen met alle verschillende sporten. We startten die dag met de achtkamp. Zo moesten we onder andere verspringen, hoogspringen, kogelstoten en sprinten. Het was echt supergezellig en we hebben elkaar heel fanatiek aangemoedigd.
In de middag gingen we slagballen tegen andere scholen. Helaas zaten we in een poule met allemaal teams uit groep 8. Toch wisten we nog een potje te winnen.
Aan het einde van de dag stond de estafette op het programma. Alle teams bestonden uit vijf meisjes en vijf jongens. We waren best zenuwachtig, want we startten in de laatste serie. Die wonnen we en daardoor mochten we door naar de finale! We hebben daar een hele poos op kop gelopen, maar helaas raakten we iets achterop. Uiteindelijk zijn we derde geëindigd. Echt een prachtig resultaat. Voor onze resultaten op de achtkamp kregen we allemaal nog een diploma. Volgend jaar gaan we ons best doen om onze resultaten te verbeteren.
Deze week begonnen we vanwege Pinksteren pas op dinsdag. Daar kunnen we best wel aan wennen. We gaan proberen om wat te regelen met juf Sietske, maar of dat lukt …